Indkøbspose

🇬🇧 Lavet i Storbritannien - Worldwide Levering 🌎

Naturlig, ukompliceret hudpleje, der virker. Vegan, grusomhed-fri og bekymringsfri.

👋 Hey fra Freddie og Emily!
Vi tror på, at når du er god til din hud og nærer det med naturens fineste ingredienser, vil din hud returnere favoriet og være god tilbage til dig. Lyder retfærdigt nok, ikke?

Skræmmende af baffling Mumbo Jumbo og frustreret af de skjulte toksiner og tvivlsomme ingredienser, besluttede vi, at der skulle være en mindre kompliceret vej til sund, glad og glødende hud.

Vi blev inspireret til at ændre det kedelige til dejligt, for hvorfor kan ikke se efter din hud sjov?!

Vi gik på en vild rejse for at skabe effektiv, let at forstå 100% veganer & grusomhedfri produkter pakket med hudforstærkende økologiske botaniker. Og blid nok til ikke at forstyrre selv den mest følsomme hud.

Vores plantebaserede formuleringer kombinerer et alfabet af vitaminer, mineraler og antioxidanter, der er afgørende for at optimere hudens sundhed og vitalitet. De er blevet designet til at stresse og forenkle din rene skønhedsrutine, mens de leverer glødende resultater for at hjælpe dig med at føle dig bedst.

Hudpleje bør være en afslappende del af din daglige selvpleje rutine uden bekymring for nasties gemmer sig i dine produkter.

Vi fokuserer på rene og sikre ingredienser fra Moder Jord og omfatter aldrig potentielt skadelige toksiner eller kemikalier i nogen af ​​vores produkter.

Ingen parabener, sulfater, phthalater, propylenglycol, mineralolier, kunstig duft, petroleum eller triclocarban.

Lavet med en flok kærlighed i Storbritannien følger vores produkter stive EU-standarder for sundhed og sikkerhed, hvor over 1.300 toksiner og tvivlsomme kemikalier er blevet forbudt.

Vi drømmer om en skønhedsbranche uden dom, hvor du følger din lyksalighed og finde, hvad der virker for dig, er normen. Vi tror på at omfavne din naturlige skønhed, og at ser godt ud og føler dig bedst, bør eksistere hånd i hånd.

Vi stræber efter at forlade verden et bedre sted end vi fandt det. For os betyder det at plante et træ for hver rækkefølge for at kompensere carbon emissions ved hjælp af lavaffald genanvendelig emballage, og forbliver så miljøbevidst som muligt i vores forretningspraksis.

Bevidst Kosmetik

Ingen af ​​vores ingredienser vil nogensinde indeholde animalske biprodukter.

Garanteret svarende til aldrig dyreprøvning på et hvilket som helst produktionspunkt.

Altid formuleret uden nogen kendte kemikalier eller kendte toksiner.